Welkom bij SPOT Nagelbar

Toe aan wat quality nail time? Het is altijd fijn als je nagels er verzorgd uitzien, maar het is nog meer genieten als het voor je wordt gedaan! Een manicure of een mooie Gelpolish bij SPOT Nagelbar is toch nét even wat anders dan je eigen verf skills. Verwen jezelf en ga voor de perfecte finishing touch door te kiezen uit één van de talloze Gelpolish kleuren.

 

Lees hieronder meer over de behandelingen & treat yourself!

“Life is too short
to wear boring nails”

Gelpolish

⁣Ingescheurde of afgebroken nagels zijn vanaf nu verleden tijd! Deze behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. Voor een optimale hechting en versteviging wordt er onder de Gelpolish een Rubberbase gel aangebracht. Deze gel egaliseert tevens de natuurlijke nagel en nog één groot voordeel; de Gelpolish blijft 3 tot 4 weken mooi.

 

Weetje: Wil je jouw nagels iets extra’s geven? Bij SPOT Nagelbar zijn er toffe opties qua kleuren, glitter en nailart.

 

Duur: 60 minuten

Gelnagels

⁣Zijn je eigen nagels niet sterk of lang genoeg? Tijdens deze behandeling wordt met NeXt gel een versteviging of verlening gemaakt. Een nieuwe set gelnagels begint met een manicure. Wanneer je hebt gekozen voor een nagelverlening is dit het moment waarop de sjablonen worden geplaatst. Uiteraard worden jouw nagels voorzien van een mooie Gelpolish! Kies je daarna voor een glanzende of matte top coat? De keuze is aan jou! Na drie weken kom je weer langs om de uitgroei bij te werken.

 

Weetje: Wil je gelnagels zetten? Of toch nagelverlenging of nagelversteviging? Wil je weten wat het beste aansluit bij jouw wensen of wil je advies welk product je het beste kunt nemen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies. 

 

Duur: Nieuwe set 150 minuten – Opvulbehandeling 105 minuten

Voeten spa

Na een dagje shoppen, een drukke werkweek of gewoon als een goed begin van je weekend; SPOT Spa is here! Ga lekker onderuit hangen op onze luxe bank én geniet van een heerlijke behandeling onder het genot van een kopje koffie of thee. Ondertussen worden jouw voeten gedompeld in een warm badje om ze lekker te verfrissen. Nadat jouw voeten verzorgd zijn worden de nagels voorzien van een prachtige Gelpolish.

 

Weetje: Een ontspannen voetmassage zal je goed doen! Kies voor Voeten Spa de Luxe om je voeten extra te verwennen.

Overige behandelingen

Bij SPOT Nagelbar kun je terrecht voor manciures, nagelverleningen- en verstevingen maar ook bieden wij pakketten op maat aan. Denk hierbij aan men-a-cure maar ook nagelbijters zijn van harte welkom! Weet je niet precies welke behandeling het beste bij jouw wensen past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.