Absolution make up

Absolution make-up wordt steeds populairder!

Door de natuurlijke en biologische formules van de make-up biedt Absolution een gezonde en milieuvriendelijke optie voor make-up liefhebbers. Als schoonheidssalon zijn wij al lange tijd fan van Absolution make-up. Dit merk wordt steeds populairder, en terecht! Wij werken graag met Absolution omdat we erop kunnen vertrouwen dat het goed is voor het milieu en de huid. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over de resultaten die Absolution biedt. Absolution heeft niet alleen huidverzorgingsproducten, maar ook een Absolution make-up lijn. Doordat Absolution alleen met natuurlijke en biologische formules werkt, biedt Absolution een gezonde en milieuvriendelijke optie voor make-up liefhebbers!

Absolution make-up lijn ingrediënten

Wanneer je de absolution make-up lijn probeert kun je er zeker van zijn dat de producten aan de volgende eigenschappen voldoen:

 

 • De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong of van biologische landbouw.

 • De Absolution make-up producten zijn biologisch gecertificeerd.

 • De Absolution make-up producten zijn 100% vrij van siliconen, minerale oliën, sulfaten, hormoonverstorende stoffen en synthetische geur- en kleurstoffen

 • De verpakkingen van de Absolution make-up zijn van zero plastic gemaakt.

 

De Absolution make-up producten zijn helemaal vegan.

Absolution huidverzorging
Absolution lippen stift

Absolution lippenstift

Veel lippenstiften kunnen je lippen uitdrogen en ervoor zorgen dat ze er droog en schraal uitzien. Dit is niet het geval met Absolution lippenstift. De Absolution lippenstift verbetert het ecosysteem van je lippen en hydrateert. Dit komt door de ingrediënten die in de Absolution lippenstift zitten zoals katoenolie en jojoba olie.

 

 • Katoenolie helpt om de hydrolipidenfilm opnieuw te vormen, terwijl de huid wordt verzacht. Deze olie voelt droog en zijdeachtig aan en absorbeert vrij snel.

 

 • Jojoba olie is bekend om zijn kalmerende en herstellende werking, beschermt, verzacht en verbetert ook de soepelheid.

Voor het ultieme effect breng je de Absolution lippenstift direct aan op je lippen. Voor een subtieler effect dep je met je vingertop op de lippen voor een vleugje doorschijnende kleur en een matte afwerking.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Absolution oogschaduw

De Absolution oogschaduw is de ideale oplossing voor drukke ochtenden. De Absolution oogschaduw is er in potloodvorm. Waardoor je binnen één minuut je oog van oogschaduw voorziet en tijd bespaart. Dit biologische Absolution oogschaduw bevat verzorgende oliën zoals Açaí-olie en Kokosolie die de huid voeden en uitdrogen helpt voorkomen. De Absolution oogschaduw is verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren: Aubergine, Olive, Chocolat, Charbon en Blé. Ook dit make-up product bevat weer voedende en natuurlijke ingredienten: 

 

 • Açaí-olie rijk aan krachtige antioxidanten en polyfenolverbindingen die werken tegen vrije radicalen en de schadelijke effecten van oxidatieve stress en huidveroudering. Het omega 9-gehalte in deze olie maakt de huid soepeler en zachter 
 • Kokosolievoor die dankzij z’n hoge gehalte laurinezuur de huid hydrateert en heerlijke soepel maakt.

 

Breng de Absolution oogschaduw aan op het hele oppervlak van je ooglid en dep vervolgens met je vinger of gebruik een penseel om de kleur te mengen. 

Absolution oogschaduw
Absolution Eyeliner

Absolution eyeliner 

Met de Absolution eyeliner maak jij je make-up look helemaal af. Door de ultrafijne punt, trek je snel en eenvoudig de meest nauwkeurige lijnen. De Absolution eyeliner droogt snel en blijft de hele dag zitten. Ook de Absolution eyeliner is van een exclusieve formule verrijkt. De Absolution eyeliner bevat natuurlijke minerale pigmenten, korenbloemwater en brandnetelextract. Deze helpen de huid te kalmeren en maken de wimpers sterk. 

 

We adviseren om vanuit de binnenste hoek van je ogen naar buiten te werken.

Hier alvast een kleine sfeer impressie! 

Onze schoonheidssalon is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

 • Wezep
 • Elburg
 • Nunspeet
 • Kampen
 • Zwolle
 • Hattem
 • Harderwijk
 • Hattemerbroek

#SPOT Schoonheidssalon 

SPOT Schoonheidssalon is dé schoonheidsspecialist op het gebied van uiterlijke verzorging. We vinden het belangrijk dat jij jezelf mooi en zelfverzekerd voelt. Door onze gezichtsbehandelingen krijg jij weer een egale en gezonde huid.

 

Bij Spot Schoonheidssalon wordt er alle tijd voor je behandeling genomen. Wij plannen bij elke behandeling extra tijd in. Hierdoor zorgen wij dat je behandeling echt een relax moment is zonder stress. Wij vinden het fijn om zo ook alle tijd te hebben voor een product advies op maat. Zodat jij na de behandeling thuis verder kan gaan met het verbeteren van jouw huidconditie.

Spot Voorzijde

Volg ons op Instagram! Voor Nieuwtjes en Acties 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze Schoonheidssalon.

volg nagelbar
Instagram Spot Schoonheidssalon>
Scrolling Image Frame