Prijslijst Nagelbar

GELLAK

GELPOLISH MANICURE MET VERSTEVIGING
€35,-
BIAB MANICURE
€30,-
Simple is beautiful! Deze behandeling zorgt ervoordat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven.
Lees meer

Wat is BIAB? Deze term staat voor builder in A bottle. Het is een flexibele en verstevigende gel waarmee een mooie egale nagel wordt gecrëeerd. Na een tijdje zul je echt gaan merken dat je naturlijke nagel steviger en gezonder wordt! Het leuke is dat je kunt kiezen uit doorzichtige- of uit één van de nude tinten zodat je de perfece kleur hebt die bij jouw huidskleur past!

 

En de nazorg? Wat zijn de do´s en don´ts? Wees de eerste 24 uur wat voorzichter en vermijd hitte als een sauna, zonnebank of een heet bad (sorry ladies!) Daarnaast een gouden tip! Gebruik nagelriemolie. Dit houdt je nagels gehydrateerd, stimuleert groei en zorgt ervoor dat het product goed aan de nagel blijft vastzitten. Qua don´ts… Gebruik je nagel nooit als gereedschap én ga niet de lak trekken want dan kun je je natuurlijke nagel beschadigen. Kom terug naar de salon om het product eraf te vijlen en ga niet zelf aan de slag want we willen geen ongelukken!

GELPOLISH VERWIJDEREN
€13,-

GELNAGELS

NIEUWE SET KUNSTNAGELS
€55,-
OPVULLEN KUNSTNAGELS
€42,-
KUNSTNAGELS VERWIJDEREN
€15,-

VOETEN SPA

SPA voeten basic met Gelpolish
€38,-
GELPOLISH VERWIJDEREN
€15,-

OVERIGE BEHANDELINGEN

SPOT MANICURE
€25,-
SPOT NAGELBIJTARRANGEMENT
€185,-
Ben je een nagelbijter maar wil je hier vanaf? Stoppen met nagelbijten is makkelijker dan je denkt. Met het speciaal ontwikkelde nagelbijtarrangement van SPOT Nagelbar kunnen wij jou helpen.
Lees meer

Nagelbijters zijn vaak bang om hun handen te laten zien en denken vaak dat niemand ze kan helpen. Wees gerust! Het nagelbijtarrangement van SPOT Nagelbar is het echt mogelijk om weer je oorspronkelijke handen en nagels te krijgen.

 

Vaak willen nagelbijters direct lange nagels, maar doordat er teveel druk op de kleine nagel komt breek het juist af. Je moet dus even door de zure appel heen bijten! Gedurende 10 weken houden we jouw nagels goed bij, zodat jij niet meer kunt nagelbijten. Vanaf de eerste behandeling zal het alleen maar beter gaan en ben je de gewoonte van het nagelbijten kwijt. Jij kunt jouw mooie handen met aangesterkte nagels met trots showen!

 

Het nagelbijtarrangement bestaat uit 6 behandelingen en duurt 10 weken. De prijs van het totale arrangement is €185 euro. Bij de eerste behandeling wordt het eerste deel van €100 euro in rekening gebracht. Voorafgaand van behandeling 4 wordt het resterende deel van €85 euro voldaan.

 

Hoe ziet een nagelbijtarrangement eruit?

Klik hier voor de exacte planning.