Hey here we are!
De gezichten achter SPOT!

Take a break, relax and take a moment for yourself.

 

SPOT, een pand waar 3 enthousiaste onderneemsters zich samen onder een dak hebben gevestigd. Een nagelbar, schoonheidssalon en huidtherapie in één.

 

In 2020 kwam onze groot droom uit! Een nieuw concept op een toplocatie in Wezep, SPOT is dé naam! Heb jij het aan/uit icoontje gespot? Dit is namelijk precies waar SPOT voor staat. Een fijne plek waar je een momentje voor jezelf kan nemen en de rest even “uit” kan zetten. 

Heleen
Schoonheidssalon

Sinds 2013 ben ik de eigenaresse van SPOT Schoonheidssalon. Mijn doel is het creëren van een plek waar je een moment voor jezelf kunt nemen. Ik vind de combinatie tussen huidverbetering en ontspanning fantastisch! Voor mij is het belangrijk dat er geen schadelijke ingrediënten in cosmetica zitten, daarom gebruiken wij in de Schoonheidssalon alleen maar biologische en natuurlijke producten.

Bauwien
Huidtherapie

Met veel passie run ik mijn praktijk voor Huidtherapie binnen SPOT. Het onderzoeken, het behandelen en het toepassen van mijn kennis over de huid, doe ik met plezier. Daarnaast kun je terecht voor eerlijk advies op het gebied van medische en cosmetische mogelijkheden.

Stefanie
Nagelbar

SPOT Nagelbar is opgericht door Stefanie de Groot. Hi that’s me! Na een afgronde HBO studie en een toffe baan heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik mijn eigen webshop in mode en accessoires gestart. Twee jaar en tal van mooie momenten later komt mijn aller grootste droom uit. Mijn passie voor beauty & fashion komt samen in SPOT én dat ook nog eens op een prachtige locatie. Je bent van harte welkom en hopelijk zie ik je snel!

Even binnenkijken bij SPOT

SPOT, een totaalbeleving. Een fijne plek waar je ontsnapt aan de dagelijkse sleur.

 

Neem plaats op één van onze verwarmde wellness banken of ga voor een manicure aan de nagelbar.

 

Heb je even tijd over? Kom iets eerder en maak het jezelf comfortabel in onze lounge. Geniet van een cappuccino of een lekker kopje thee.

 

Een unieke beleving met verschillende specialisaties onder één dak.