Welkom bij SPOT
Schoonheidssalon

Heleen In 2013 is Heleen als zelfstandig ondernemer begonnen. Nu tien jaar later is ons team uitgebreid met drie collega’s.

 

Tessa werkt sinds augustus 2020 bij Heleen als schoonheidsspecialiste. Tessa heeft een enorme kennis van de huid en blijft zich continu ontwikkelen. Ze volgt op dit moment een opleiding over voeding in combinatie met de huid.

 

Lisa  sloot in de zomer van 2023 aan. Lisa is 2012 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en heeft altijd vol passie en plezier haar vak beoefend. Lisa hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, rust en ontspanning.

 

Gabriëlle  is een enthousiaste, vrolijke afgestudeerde schoonheidsspecialiste. Ze zit niet stil. Gabriëlle heeft allerlei cursussen gevolgd waaronder browstyling. Daarnaast is Gabrielle gespecialiseerd in de skin work-out behandeling.

 

De gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Onze huid verbeterende behandelingen worden helemaal afgestemd op wat jouw huid nodig heeft en het resultaat dat je wilt bereiken. Geen enkele behandeling is dan ook hetzelfde.

Schoonheidsspecialisten Spot Wezep

Natuurlijk en biologisch

Er worden bij SPOT Schoonheidssalon natuurlijke en biologische producten gebruikt met krachtige ingrediënten. Deze ingrediënten herkent je huid als huid-eigenstof, hierdoor wordt de werkstof sneller opgenomen en zal je huid zichtbaar verbeteren.

Gezichtsbehandeling absolution skincare

Absolution

Bij SPOT Schoonheidssalon staat huidverzorging & verbetering in combinatie met ontspanning centraal. Nadat wij lang onderzoek hebben gedaan wat nou echt werkt zijn wij terecht gekomen bij het geweldige merk: Absolution Skincare. 

Absolution make-up

Omdat wij alleen producten willen gebruiken die de huid verbeteren en niet verstoren hebben wij gekozen voor de natuurlijke make-up van Absolution.

 

Absolution heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve biologische ingrediënten. prachtige kleuren en zachte texturen. De luxe make-up heeft een combinatie van comfort en lange houdbaarheid.

 

De formules van Absolution make-up  zijn voor  99,9% plantaardig en alle producten zijn gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten.