Spot Wezep huidtherapie scan

Acne

Bij Huidtherapie Spot hebben wij verschillende acne behandelingen om jouw acne te verminderen en te voorkomen dat er littekens achterblijven. Onze acne behandelingen zijn gericht op diepte reiniging, peeling en microneedling en Hydrafacial. Dit zijn dé behandelingen die ervoor zorgen dat je poriën weer schoon zijn en jouw acne zal verminderen.

 

Tijdens onze eerste afspraak wordt je huid grondig onderzocht, zo maken we een huidanalyse die de huid conditie van de zichtbare en onzichtbare huid in kaart brengt. Op basis hiervan zullen we samen een passende behandeling vinden. En kijken we ook welke huidverzorgingsproducten je thuis het best kan gebruiken voor de beste resultaten.

 

Bij het eerste bezoek zullen onze huidtherapeuten een huidanalyse maken met een fotoanalyse-apparaat. Hiermee wordt de conditie van de huid in kaart gebracht. Met deze foto’s heeft de huidtherapeut een goed beeld van de zichtbare én onzichtbare huid en zal er samen met de patiënt een passende behandeling bij SPOT Huidtherapie gekozen worden. Ook een advies voor huidverzorgingsproducten die thuis gebruikt kunnen worden, is inbegrepen.

Acne Behandelen

Heb jij last van acne? Dan ben je zeker niet de enige. Het is huidprobleem wat zich vaak voordoet op het gezicht, maar ook op andere delen van het lichaam kan acne voorkomen.

 

Doordat het zich vaak voordoet op het gezicht kan acne soms zorgen voor schaamte of onzekerheid, maar we willen benadrukken dat het niks is om je voor te schamen.

 

Veel mensen vinden het een lastige stap om hun acne te laten behandelen. Er wordt vaak getwijfeld of het wel het gewenste resultaat oplevert of dat het alleen maar erger gemaakt wordt. Vaak is er thuis al van alles geprobeerd wat tevergeefs heeft gewerkt. Dit kom omdat acne behandelen een uitdagend proces kan zijn. Er zijn vaak specifieke acne behandelingen nodig die thuis niet uitgevoerd kunnen worden.  Ook is er vaak huidverzorging nodig met de juiste formules om de huid het gewenste effect te geven.

 

Het verminderen van acne gebeurt vaak niet op de een en andere dag. Hiervoor is belangrijk om je huid op de juiste manier te laten behandelen, goede huidverzorgingsproducten te gebruiken en dit dagelijks te gebruiken. Door geduldig te blijven en consistent te blijven met je behandelplan, zul je zien dat ook jij uiteindelijk van je acne af kan komen.

Huidtherapie Spot Acne behandelingen

Acne behandelingen

Bij ons zijn er verschillende acne behandelingen, dit omdat er verschillende soorten acne zijn en niet elke behandeling voor iedereen werkt. Wij willen dat er voor iedereen de juiste acne behandeling beschikbaar is. En hebben daarom gekozen voor 4 verschillende acne behandelingen: diepte reiniging, peeling, microneedling en Hydrafacial. Soms zou een van deze acne behandelingen worden uitgevoerd, maar het kan ook zijn dat in het behandelplan alle 4 de acne behandelingen nodig zijn of dat acne behandelingen meerdere keren uitgevoerd moeten worden.

 

Bij de diepte reiniging wordt de huid grondig wordt gereinigd en overtollige oliën verwijderd om de poriën te ontstoppen en de huid te kalmeren.

 

Bij onze peeling wordt er gewerkt met een acnetherapie die de bovenste laag van de huid verwijderd, zodat de dode huidcellen verwijderd worden van de huid en de poriën te ontstoppen. Dit vermindert de acne, maakt de huid gladder en helpt nieuwe verstoppingen te voorkomen.

 

Microneedling is acne behandeling. Die kleine gaatjes in de huid maakt met behulp van kleine naaldjes. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en kan helpen om de huid te vernieuwen. Dit maakt je huidconditie beter en zorgt voor een steviger en gladde en egale huid.

Acne Littekens 

Het kan frustrerend zijn dat de acne littekens nog steeds zichtbaar zijn, zelfs nadat de acne verdwenen is. Veel mensen denken dat acne littekens niet meer te verhelpen zijn, maar dat is niet waar. Het is belangrijk om op tijd aan de bel te trekken, omdat de ontsteking kan verergeren en de littekenvorming groter kan maken.

 

Acne littekens ontstaan als gevolg van ontstekingen in de huid, die veroorzaakt worden door verstopte poriën met olie, dode huidcellen en bacteriën. Als deze ontstekingen diep genoeg zijn, kunnen ze het omringende weefsel beschadigen en acne littekens veroorzaken. Maar wees gerust, bij Spot hebben we diverse acne behandelingen beschikbaar om dit probleem aan te pakken.

 

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van de ernst van de littekens en het gewenste resultaat. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Hier alvast een kleine sfeer impressie! 

Onze Huidtherapie is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

  • Wezep
  • Elburg
  • Nunspeet
  • Kampen
  • Zwolle
  • Hattem
  • Harderwijk
  • Hattemerbroek

#SPOT Acne Huidtherapie 

SPOT Huidtherapie is dé specialist op het gebied van huidverzorging en acne behandelingen. Wij begrijpen dat een mooie en gezonde huid belangrijk is en daarom bieden wij diverse behandelingen aan om jouw huid te laten stralen.

 

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne. Met behulp van geavanceerde technieken en producten zorgen wij ervoor dat jouw acne verminderd wordt en je weer kunt genieten van een egale en gezonde huid.

 

Bij SPOT Huidtherapie staat persoonlijke aandacht centraal. Onze huidtherapeuten nemen de tijd om naar jouw wensen en behoeften te luisteren en stellen een behandelplan op dat volledig is afgestemd op jouw huidtype.

Volg ons op Instagram! Voor Nieuwtjes en Acties 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze acne kliniek Elburg.

volg nagelbar
Social Media SPOT Wezep Huidtherapie>
Scrolling Image Frame