Huidtherapie Spot Acne behandelingen

Acne Kliniek

Bij Acne kliniek Spot in omgeving Elburg hebben we verschillende acne behandelingen om jouw acne te verminderen en te voorkomen dat er acne littekens achterblijven. Onze acne behandelingen zijn gericht op diepte reiniging, peeling, microneedling en Hydrafacial. Dit zijn dé behandelingen die ervoor zorgen dat je poriën weer schoon zijn en jouw acne zal verminderen.

 

Tijdens onze eerste afspraak wordt je huid grondig onderzocht, zo maken we een huidanalyse die de huid conditie van de zichtbare en onzichtbare huid in kaart brengt. Op basis hiervan zullen we samen een passende acne behandeling vinden. We adviseren je in het gebruik van de juiste huidverzorging om het resultaat van de behandeling te vergroten.

 

Bij het eerste bezoek zullen onze huidtherapeuten een huidanalyse maken met een fotoanalyse-apparaat. Hiermee wordt de conditie van de huid in kaart gebracht. Met deze foto’s heeft de huidtherapeut een goed beeld van de zichtbare én onzichtbare huid en zal er samen met jou een passende behandeling bij acne kliniek Elburg gekozen worden. Ook een advies voor huidverzorgingsproducten die thuis gebruikt kunnen worden, is inbegrepen.

Acne behandelen

Heb jij last van acne? Dan ben je zeker niet de enige. Het is huidprobleem wat zich vaak voordoet op het gezicht, maar ook op andere delen van het lichaam kan acne voorkomen.

 

Doordat het zich vaak voordoet op het gezicht kan acne soms zorgen voor schaamte of onzekerheid, maar we willen benadrukken dat het niks is om je voor te schamen.

 

Veel mensen vinden het een lastige stap om hun acne te laten behandelen. Er wordt vaak getwijfeld of het wel het gewenste resultaat oplevert of dat het alleen maar erger gemaakt wordt. Vaak is er thuis al van alles geprobeerd wat tevergeefs heeft gewerkt. Dit kom omdat acne behandelen een uitdagend proces kan zijn. Er zijn specifieke acne behandelingen nodig die thuis niet uitgevoerd kunnen worden.

 

Het verminderen van acne gebeurt vaak niet op de een en andere dag. Hiervoor is belangrijk om je acne op de juiste manier te laten behandelen, goede huidverzorgingsproducten te gebruiken en dit dagelijks te gebruiken. Door geduldig te blijven en consistent te blijven met je acne behandelplan, zul je zien dat ook jij uiteindelijk van je acne af kan komen.

Acne op rug

Bij ons zijn er verschillende acne behandelingen, dit omdat er verschillende soorten acne zijn en niet elke behandeling voor iedereen werkt. Wij willen dat er voor iedereen de juiste acne behandeling beschikbaar is. En hebben daarom gekozen voor 4 verschillende acne behandelingen: diepte reiniging, peeling, microneedling en Hydrafacial.

Bij de diepte reiniging wordt de huid grondig wordt gereinigd en overtollige oliën verwijderd om de poriën te ontstoppen en de huid te kalmeren.

 

Bij onze peeling wordt er gewerkt met een acnetherapie die de bovenste laag van de huid verwijderd, zodat de dode huidcellen verwijderd worden van de huid en de poriën te ontstoppen. Dit vermindert de acne, maakt de huid gladder en helpt nieuwe verstoppingen te voorkomen.

 

Microneedling is een acne behandeling. Die kleine gaatjes in de huid maakt met behulp van kleine naaldjes. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en kan helpen om de huid te vernieuwen. Dit maakt je huidconditie beter en zorgt voor een steviger en gladde en egale huid.

Acne op wangen 

Acne op de wangen kan erg vervelend zijn. Acne op de wangen ontstaat doordat poriën verstopt raken met talg en dode huidcellen. Er zijn verschillende oorzaken voor acne op de wangen. Zo kan het komen door hormonale schommelingen, stress, een ongezonde levensstijl of het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten.

Gelukkig zijn er verschillende manieren om acne op de wangen aan te pakken. Zo kan het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten bijvoorbeeld een grote boosdoener zijn. Vaak wordt er gekozen voor producten die oneffenheden zouden moeten verwijderen, maar hierdoor kan de huid juist uitdrogen. Ook producten die de huid laten glanzen, bevatten vaak veel olieproducten die de poriën kunnen irriteren.

Daarom bieden wij een gratis huidanalyse aan, zodat we samen kunnen achterhalen welke producten jouw huid nodig heeft en welke je beter kunt vermijden. Laat ons je helpen en maak een afspraak voor een gratis huidanalyse!

Hier alvast een kleine sfeer impressie! 

Onze acne kliniek Spot is gelegen in omgeving Elburg is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

  • Wezep
  • Nunspeet
  • Kampen
  • Zwolle
  • Hattem
  • Harderwijk
  • Hattemerbroek

#SPOT Acne kliniek omgeving Elburg

SPOT acne kliniek omgeving Elburg is dé specialist op het gebied van acne therapie. Wij begrijpen dat een mooie en gezonde huid belangrijk is en daarom bieden wij diverse acne behandelingen aan om jouw huid te laten stralen.

 

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne zoals; hormonale acne, acne op rug en acne op wangen. Met behulp van geavanceerde technieken en producten zorgen wij ervoor dat jouw acne verminderd wordt en je weer kunt genieten van een egale en gezonde huid.

SPOT Wezep

Volg ons op Instagram! Voor Nieuwtjes en Acties 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze acne kliniek Elburg.

volg nagelbar
Social Media SPOT Wezep Huidtherapie>
Scrolling Image Frame