Acne Therapie behandeling van Spot Wezep

Acne Therapie

Acne Therapie is als het ware een therapie voor je huid. Het is een vorm van behandelingen gericht op je fysieke welzijn. Het doel van deze therapie is om de oorzaak van acne te achterhalen, het type acne te begrijpen en de juiste behandeling te kiezen om de huid weer gezond te maken.

 

 

Onze acne therapie begint met een grondige analyse van je huid en het type acne dat je hebt. Vervolgens stellen we een stappenplan op dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Of je nu last hebt van zware, middelmatige of lichte acne, onze acne therapie is op maat gemaakt voor jouw huid.

 

Met onze acne therapie zullen we gebruik van een specifieke acne behandeling of een combinatie van onze acne behandelingen, waaronder diepte reiniging, peeling, microneedling en Hydrafacial. Een combinatie van onze behandeling is het best om de acne bij de bron aanpakken en ervoor zorgen dat je huid er weer op zijn best uitziet.

Als je meer wilt weten over onze acne therapie kom gerust langs voor een intake, deze is bij ons altijd kosteloos. Tijdens de intake zullen we je meer vertellen over onze acne therapie en wat we voor jouw huid kunnen betekenen.

Hormonale Acne 

Hormonale acne kan een vervelend probleem zijn, vooral voor vrouwen. Het wordt veroorzaakt door hormonale schommelingen in het lichaam, zoals tijdens de menstruatiecyclus of tijdens de puberteit. Hormonale acne komt vooral voor op de kin, kaaklijn en nek. Gelukkig zijn er manieren om het te behandelen en te voorkomen.

 

Vaak is hormonale acne steeds zichtbaar op dezelfde plek. Wanneer bijvoorbeeld iedere maand dezelfde onzuiverheden terugkeren op je kin, kan dit zeker een teken zijn van hormonale acne. Kenmerkend aan deze vorm van acne is dat een cyclus patroon heeft, net zoals de menstruatiecyclus. Dit uit zich in mee-eters, pukkels en in sommige gevallen wat dieper gelegen ontstekingen.

 

Iedereen kent het wel: af en toe een pukkeltje. Dit kan komen door bijvoorbeeld vet eten, veel suikers of niet goed reinigen. Hormonale acne ligt helaas net iets anders. Deze vorm van acne wordt veroorzaakt door een disbalans in de hormoonhuishouding. Je hormonen maken in dit geval te veel talg aan waardoor de poriën kunnen gaan verstoppen. Vaak in de puberteit zie je veel jongeren met hormonale acne. Logisch ook, want in die leeftijdsfase verandert er veel in het lichaam en ook zeker in de hormoonhuishouding. Blijf niet rondlopen met frustratie en laat je informeren over de mogelijkheden voor behandeling en preventie. Bij Spot Huidtherapie hebben we vier soorten behandelingen voor hormonale acne, weet je niet welke behandeling nodig is? Neem gerust contact op of doe een gratis huidanalyse.

Huidtherapie Spot Acne behandelingen

Acne op rug

Bij ons zijn er verschillende acne behandelingen, dit omdat er verschillende soorten acne zijn en niet elke behandeling voor iedereen werkt. Wij willen dat er voor iedereen de juiste acne behandeling beschikbaar is. En hebben daarom gekozen voor 4 verschillende acne behandelingen: diepte reiniging, peeling, microneedling en Hydrafacial.

 

Bij de diepte reiniging wordt de huid grondig wordt gereinigd en overtollige oliën verwijderd om de poriën te ontstoppen en de huid te kalmeren.

 

Bij onze peeling wordt er gewerkt met een acnetherapie die de bovenste laag van de huid verwijderd, zodat de dode huidcellen verwijderd worden van de huid en de poriën te ontstoppen. Dit vermindert de acne, maakt de huid gladder en helpt nieuwe verstoppingen te voorkomen.

 

Microneedling is een acne behandeling. Die kleine gaatjes in de huid maakt met behulp van kleine naaldjes. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en kan helpen om de huid te vernieuwen. Dit maakt je huidconditie beter en zorgt voor een steviger en gladde en egale huid.

Acne op wangen 

Acne op de wangen kan erg vervelend zijn. Acne op de wangen ontstaat doordat poriën verstopt raken met talg en dode huidcellen. Er zijn verschillende oorzaken voor acne op de wangen. Zo kan het komen door hormonale schommelingen, stress, een ongezonde levensstijl of het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten.

 

Gelukkig zijn er verschillende manieren om acne op de wangen aan te pakken. Zo kan het gebruik van verkeerde huidverzorgingsproducten bijvoorbeeld een grote boosdoener zijn. Vaak wordt er gekozen voor producten die oneffenheden zouden moeten verwijderen, maar hierdoor kan de huid juist uitdrogen. Ook producten die de huid laten glanzen, bevatten vaak veel olieproducten die de poriën kunnen irriteren.

 

Daarom bieden wij een gratis huidanalyse aan, zodat we samen kunnen achterhalen welke producten jouw huid nodig heeft en welke je beter kunt vermijden. Laat ons je helpen en maak een afspraak voor een gratis huidanalyse!

Hier alvast een kleine sfeer impressie! 

Onze acne therapie is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

  • Wezep
  • Elburg
  • Nunspeet
  • Kampen
  • Zwolle
  • Hattem
  • Harderwijk
  • Hattemerbroek

#SPOT Acne Therapie 

SPOT Huidtherapie is dé specialist op het gebied van acne therapie. Wij begrijpen dat een mooie en gezonde huid belangrijk is en daarom bieden wij diverse acne behandelingen aan om jouw huid te laten stralen.

 

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne zoals; hormonale acne, acne op rug en acne op wangen. Met behulp van geavanceerde technieken en producten zorgen wij ervoor dat jouw acne verminderd wordt en je weer kunt genieten van een egale en gezonde huid.

SPOT Wezep

Volg ons op Instagram! Voor Nieuwtjes en Acties 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze acne kliniek Elburg.

volg nagelbar
Social Media SPOT Wezep Huidtherapie>
Scrolling Image Frame