Voetverzorging manicure

Welkom bij Nagelstudio Hattem

Hi there! Welkom bij SPOT Nagelbar de nagelstudio omgeving Hattem. In 2020 is de Nagelbar opgericht door Stefanie en inmiddels is het team uitgebreid met drie enthousiaste, leuke en creatieve collega’s. Wij hebben alles in huis om jouw nagels te laten shinen. Bij onze nagelbar Hattem kun je kiezen uit een breed scala aan nagelbehandelingen, waaronder de populaire BIAB nagel treatment!

BIAB-nagels, wat is het?

Je hebt vast wel de term BIAB gehoord! Bij SPOT Nagelbar in omgeving Hattem werken wij standaard met dit top product. BIAB is een relatief nieuwe trend die steeds populairder wordt. BIAB staat voor Builder In A Bottle maar wat is het nou eigenlijk precies? BIAB is een treatment of behandeling van je eigen natuurlijke nagel.

 

Bij onze nagelsalon vinden wij het prettig om met je natuurlijke nagels aan de slag te gaan en deze uiteraard goed te verzorgen. BIAB wordt gebruikt om de eigen nagel te verstevigen. BIAB nagels zijn iets dikker dan gellaknagels, maar dunner dan acrylnagels. De BIAB treatment is eigenlijk de perfecte combinatie van acryl- en gelnagels! Wat ook fijn is aan BIAB nagels is dat ze erg goed blijven zitten. Bij onze nagelsalon in omgeving Hattem is het mogelijk om BIAB te combineren met gellak.En wist je dat wij meer dan 150 BIAB nagellak kleuren hebben om uit te kiezen!

 

Welke kleur BIAB nagellak kleur past bij jou?

Ben je toe aan wat quality nail time? Het is altijd fijn als je nagels er verzorgd uitzien, maar het is nog meer genieten als het voor je wordt gedaan! Met een laagje nagellak zien je handen er een stuk mooier uit. Maar welke kleur kun je het beste kiezen? Je kijkt hierbij naar je ondertoon en je kleurtype dat bepaalt namelijk of een kleur je goed staat of niet. De ondertoon van je huid is koel of warm. Je kunt er natuurlijk ook een beetje tussenin zitten dan heb je een neutrale ondertoon. Maar hoe kom je er nou achter wat jouw ondertoon is? Kijk naar de binnenkant van je polsen en een tip dit kun je het beste zien in natuurlijk licht. Heeft je huid een roze, blauw of rood tintje? Dan heb je een koele ondertoon. Neigt je huid meer naar beige, goud of olijf? Dan heb je een warme ondertoon. Kom je steeds een beetje in het midden uit? Dan heb je een neutrale ondertoon en super handig want daarbij staan alle Gelpolish kleuren je goed. Spot Wezep nagelsalon beige nagels

Welke kleur BIAB nagellak kleur past bij jou?

Je kleurtint speelt ook een rol bij het kiezen van de perfecte BIAB nagellak kleur. Je kijkt hierbij naar je ogen en je haren. Oogkleuren die onder andere horen bij een diepe kleurtint zijn bruin en groen. Haarkleuren bij een diepe kleur zijn onder andere kastanjebruin, koperblond en warm rood. Oogkleuren bij een lichte kleurtint zijn lichtblauw en donkergrijs. Je haar heeft asblond, grijs of koel zwart als kleur als je een lichte kleurtint hebt. Met de combi van je ondertoon en je kleurtint weet je wat je kleurtype is. En met je kleurtype vind je jouw pefecte BIAB nagellak kleur!

 

Koele ondertoon + lichte kleurtint = kleurtype zomer
Koele ondertoon + diepe kleurtint = kleurtype winter
Warme ondertoon + lichte kleurtint = lente
Warme ondertoon + diepe kleurtint = herfst

 


Weet je welk type je bent? Dan zijn dit de perfecte gelpolish kleuren voor jou! Ben je type lente? Dan passen kleuren die helder en warm zijn goed bij je denk aan roodoranje, heldergroen en felgeel. Pak geen koude kleuren die passen niet bij je. Een zomertype zal gaan shinen met koele kleuren zoals pastel- en grijstinten. Type herfst kan het beste kiezen voor nagellak kleuren met warme en zachte tinten. Denk aan de kleuren die je in het bos tegenkomt in de herfst. Ben jij type winter? Ga dan voor nagellak met koele en heldere kleuren zoals paars en helderrood. Vermijd nagellak in aardetinten of andere warme tinten die zijn waarschijnlijk geen goede match voor jou. 

BIAB nagels voorbeelden 

Benieuwd hoe onze BIAB treatment eruit zou zien op je nagels? We hebben hier een paar BIAB nagels voorbeelden voor je! Zo kun je gelijk alvast wat inspiratie op doen voor als je nagelbehandeling bij ons boekt. 


Ben je na het zien van onze BIAB nagels voorbeelden enthousiast geworden om BIAB te gaan proberen en wil je een afspraak bij ons boeken? Dat kan gemakkelijk via onze website, klik op deze link en we verwijzen je door naar ons boekingsysteem. Wij zijn gevestigd in een super mooi pand aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep. Samen met nog twee andere ondernemers zitten wij in het pand genaamd SPOT. Het pand ligt super centraal in Wezep waardoor heel gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

  • Wezep
  • Elburg
  • Nunspeet
  • Kampen
  • Zwolle
  • Hattem
  • Harderwijk
  • Hattemerbroek

#SPOT Nagelstudio Hattem 

Heb je een bezoekje aan SPOT Nagelbar gehad en ben je helemaal happy met jouw BIAB nagels, gelpolish of nailart nagels? Hashtag SPOT Nagelbar op social media! En volg ons op social media voor meer BIAB nagels voorbeelden. Weet je niet precies welke behandeling het beste bij jouw wensen past? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Tot snel bij SPOT Nagelbar omgeving Hattem.

Let’s get social. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties en volg ons op Instagram!

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze Nagelstudio Elburg.

volg nagelbar
Nagelstudio SPOT>
Scrolling Image Frame