De perfecte bruidsnagels

bruidsnagels

De perfecte bruidsnagels

Op je trouwdag verdient elk detail je volledige aandacht. Wat doe jij eigenlijk met jouw bruidsnagels? Welke manicure is geschikt voor de bruiloft en waar moet je allemaal rekening mee houden? Onze nagelstylisten bij SPOT Nagelbar staan klaar om je advies op maat te geven om zo voor jou de perfecte nagels te creëren.

Bruidsnagels: essentieel voor je bruiloft

Bruidsnagels zijn een belangrijk onderdeel van je bruidslook. Op geen andere dag zullen je handen, maar vooral de ring aan die ene vinger, zoveel aandacht trekken. Op deze dag wil je niet rondlopen met afgekloven, korte of ingescheurde nagels. Maar voor welke producten en look kies je dan wel? Kies je voor een naturelkleur of ga je voor een knalkleur? Bij SPOT Nagelbar geven we jou hierin passend advies, rekening houdend met de vorm van je nagels, je persoonlijke stijl en de algehele uitstraling van je bruiloft. 

Kies je stijl: van klassieke tot trendy nagels

Met bruidsnagels kun je drie verschillende kanten op. Klassiek, trendy of ertussenin. Bij een klassieke look kan je ervoor kiezen om voor een BIAB-behandeling te gaan. Naast de versteviging die deze behandeling met zich meebrengt, kan je ook kiezen uit mooie nude tinten. Deze tinten geven je outfit een natuurlijke en verzorgde look. Wil je liever iets meer kleur, dan kun je kiezen voor een gelpolish. De kleur wordt over de BIAB gelakt, wat zorgt voor extra versteviging. Wil je net wat meer, dan kan je kiezen om een statement te maken met iets unieks, zoals chromepoeder, toffe nailarts of zelfs bladgoud op je bruidsnagels. Dit geeft een extra leuk effect! 

Voorbereiding op de perfecte bruidsnagels

Heb je een specifieke look in gedachten? We horen je ideeën graag. Heb je een foto opgeslagen, neem deze dan zeker mee naar de salon. Wij staan voor je klaar om verschillende proefnagels te creëren, zodat je zeker weet dat je bruidsnagels perfect zijn voor jouw grote dag.

Tips voor de perfecte bruidsnagels

Twijfel je nog wat voor jou de perfecte bruidsnagels zijn? Bezoek dan onze nagelbar een of twee keer voorafgaand aan de definitieve behandeling. Zo kunnen we je nagels optimaal voorbereiden en verzorgen. Weet je al hoe jouw ring en outfit eruitzien? Neem hier dan vooral een foto van mee zodat we de behandeling op je outfit kunnen afstemmen. Samen beslissen we welke kleuren het beste passen bij je ring, je jurk en je huid. Zorg daarnaast dat je je nagels mooi houdt door nagelriemolie te gebruiken. Bij SPOT nagelbar is Dadi Oil ook te verkrijgen, deze olie gebruiken we ook tijdens de behandelingen. Als laatste tip raden we je aan om je nagels te beschermen door niet te trekken of te pulken aan je nagels. Gebruik hiervoor een vijl om ze netjes te houden.

Bezoek SPOT Nagelbar in Wezep

SPOT Nagelbar is gemakkelijk bereikbaar vanuit Zwolle, Heerde, Hattem en omgeving. Kom langs voor een persoonlijk advies of maak een afspraak voor jouw bruidsnagels. Tot snel bij SPOT Nagelbar!