Huidtherapie Spot Acne behandelingen

Gezichtsreiniging

Het belang van gezichtsreiniging wordt vaak onderschat, maar het is eigenlijk een essentieel onderdeel van onze huidverzorging. Vooral wanneer we te maken hebben met huidproblemen, is het belangrijk om te kijken naar onze gezichtsreiniging. 

 

Gezichtsreiniging helpt om onze huid schoon en fris te houden. Het verwijdert overtollig talg, vuil en make-up resten die zich gedurende de dag op onze huid kunnen ophopen. Door je gezicht regelmatig goed te reinigen kan je huid ook veel beter huidverzorgingsproducten op nemen. Bij huidproblemen kan een goede gezichtsreiniging echt het verschil maken. Daarom willen we je in deze blog graag informeren over het gebruik van gezichtsreiniging en waar je op moet letten. Er zijn drie soorten gezichtsreiniging: Gel, foam en balsem.

Gel gezichtsreiniging 

Gel gezichtsreiniging is een gezichtsreiniging die vooral geschikt is voor mensen met een vette of gecombineerde huid. Een gel gezichtsreiniging helpt bij het verwijderen van overtollig talg, waardoor je huid minder vet wordt en je poriën weer lekker schoon zijn. Het heeft ook een verfrissend effect, wat het een fijne reiniger voor in de ochtend maakt.  

 

Hou je niet zo van gezichtsreinigers omdat je bang bent dat het je huid uitdroogt? Bij een gel gezichtsreiniger zou dit minder snel gebeuren, mocht je een hele droge huid hebben, kan het handig zijn om een hydraterende crème te gebruiken om uitdroging te voorkomen. 

 

Tip* Onze skin daily face & body wash is een frisse gel gezichtsreiniging aan, die verstopte poriën aanpakt met 2% salicylzuur. Ook is er niacinamide toegevoegd en tea tree olie zodat het talg wordt gereguleerd en ontstekingen worden geremd.

Foam gezichtsreiniging                                                                                                                                                                                                                                               

Foam gezichtsreinigers is vooral geschikt voor mensen met een vette huid. De diepe reinigende werking van de foam gezichtsreiniger zorgt ervoor dat vuil, olie en make-up grondig worden verwijderd. Dit komt door de fijne en lichte textuur van de foam waardoor snel en diep in de huid doordringt.

 

Een foam gezichtsreiniger lijkt hetzelfde effect te hebben als een gel gezichtsreiniger, alleen zorgt een foam gezichtsreiniger eerder voor een droge huid, omdat het net wat krachtiger is dan een gel gezichtsreiniger.

Balsem gezichtsreiniging

De balsem gezichtsreiniger is vooral geschikt voor de gevoelige huid. Een balsem gezichtsreiniger heeft een milde en hydraterende werking, waardoor het de huid reinigt zonder deze uit te drogen. Ook verwijdert het snel en effectief je make-up. Wanneer de balsem gezichtsreiniger in aanraking komt met water, begint de balsem te smelten en verandert het in een olieachtige textuur die je make-up en ander vuil laat smelten en verwijdert. 

 

Heb je na het reinigen van je gezicht vaak last van roodheid? Bij een balsem gezichtsreiniger zal je dit minder snel hebben, de balsem heeft een zachte formule, waardoor het roodheid en irritatie vermindert.

Hier alvast een kleine sfeer impressie! 

Onze gezichtsreiniging kliniek Spot is gelegen in omgeving Heerde is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

  • Wezep
  • Nunspeet
  • Kampen
  • Zwolle
  • Hattem
  • Harderwijk
  • Hattemerbroek

#SPOT Gezichtsreiniging kliniek Heerde 

SPOT acne kliniek omgeving Elburg is dé specialist op het gebied van acne therapie. Wij begrijpen dat een mooie en gezonde huid belangrijk is en daarom bieden wij diverse acne behandelingen aan om jouw huid te laten stralen.

 

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne zoals; hormonale acne, acne op rug en acne op wangen. Met behulp van geavanceerde technieken en producten zorgen wij ervoor dat jouw acne verminderd wordt en je weer kunt genieten van een egale en gezonde huid.

SPOT Wezep

Volg ons op Instagram! Voor Nieuwtjes en Acties 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze acne kliniek Elburg.

volg nagelbar
Social Media SPOT Wezep Huidtherapie>
Scrolling Image Frame