Huidtherapeut oedeemtherapeut Zwolle Wezep

Huid- en oedeemtherapie Zwolle

Hallo! Ben je op zoek naar een huid- of oedeemtherapeut in omgeving Zwolle? Bij Spot Wezep in Wezep, dichtbij Zwolle, ben je van harte welkom. Wij zijn gespecialiseerd in alle facetten van de huid. En wij als geen ander weten dat de huid vele functionaliteiten verricht. Tegelijkertijd is je huid uiterst kwetsbaar. Je huid verdient daarom alle aandacht, niet alleen om optimaal te kunnen functioneren, maar een gezonde huid draagt bij aan een gezonde uitstraling.

Met veel ‘knowhow’ en ervaring dragen wij bij aan een gezonde huid. Kom gerust langs voor intake en laten we samen bekijken wat de beste behandeling voor je is. Laten we samen voor het best mogelijke resultaat gaan!

We ontmoeten je graag in SPOT!

Behandelingen huid- & oedeemtherapie in Wezep (Zwolle)

Tijdens de eerste afspraak wordt de conditie van de huid in kaart gebracht. Naar aanleiding hiervan kan de huidtherapeut je inzicht geven in jouw huid is en zal zij een passende behandeling en/of passende producten adviseren.

Acne littekens verhelpen Spot Wezep

Acne

Onzuiverheden van de huid komen voor bij jong én oud, mannen en vrouwen. Het voornaamste doel van de behandeling is de puistjes onder controle te krijgen en ernstigere vormen van acne te voorkomen.

Hooikoorts

Helaas is hooikoorts (nog) niet te genezen, maar gelukkig zijn de klachten wel goed te verlichten. SPOT Huidtherapie beschikt over de kennis en speciale techniek van deze tapetoepassing waardoor hooikoortsklachten sterk kunnen verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Behandeling vanaf €20,-.

Huidoneffenheden

Bij het ouder worden komen er in het gezicht of op andere plekken van het lichaam vaker bultjes, ruwe plekjes of pigmentvlekken tevoorschijn op de huid. Een bekend voorbeeld zijn steelwratjes in de hals of oksels. Deze oneffenheden kunnen door de huidtherapeut beoordeeld en behandeld worden.

Huidverbetering

Huidveroudering is onvermijdelijk door de blootstelling aan UV-straling, gebruik van medicatie, acne in het verleden, roken etc. Wanneer deze huidverandering niet prettig voelt, biedt de huidtherapeut een oplossing. Verschillende behandelmogelijkheden kunnen weer zorgen voor een frisse én gezonde huid. Zodat je weer ‘in the spotlight’ durft te staan!

Ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei wordt in de meeste gevallen behandeld met een laser om ze permanent te verminderen. Bij SPOT Huidtherapie is dit een veelvoorkomende behandeling, met zeer goede resultaten en tevreden klanten.

Littekens

Een litteken is een reactie op een diepe huidbeschadiging, die kan ontstaan na een trauma of operatie. Bij het herstelproces kan het litteken klachten geven. De huidtherapeut biedt dan hulp door middel van een massage of het plakken van een siliconenpleister..

Huidtherapie SPOT

Oedeem

Bij oedeem is er sprake van plaatselijke zwelling van de weefsels door een ophoping van vocht. Een moe, zwaar of pijnlijk gevoel in de armen of benen is een veelvoorkomende klacht. Zowel jong en oud kunnen hier last van hebben.

Pigmentvlekken

Een opeenhoping van melanine is de oorzaak van pigmentvlekken. Pigment heeft als doel om de huid te beschermen, maar soms raken cellen in de war door schommeling in hormonen, huidveroudering, blootstelling aan zonlicht, ontstekingen of wondjes. De huidtherapeut kan een oplossing bieden.

Rode vaatjes

Couperose en rosacea zijn voorbeelden van rode adertjes in het gezicht. Deze vaatjes worden meer zichtbaar bij het ouder worden. SPOT Huidtherapie adviseert over geschikte camouflageproducten en biedt ook een definitieve oplossing met lasertherapie.