Huidtherapie SPOT

Ontharen bij SPOT Huidtherapie, de oplossing voor ongewenste haargroei 

Hoe fijn is het dat je met huidtherapie geen zorgen hebt over ongewenste haargroei op je benen, bikinilijn, oksels of gezicht? Met definitief ontharen bij SPOT Huidtherapie is dit haalbaar! Zeg vaarwel tegen stoppels, een geïrriteerde huid en pijnlijk waxen en geniet van een zijdezachte en gladde huid met huidtherapie!

Verloop van huidtherapie behandeling

Lasertherapie, een effectieve vorm van huidtherapie, wordt gebruikt om de haargroei aanzienlijk te verminderen. De haren worden door de behandeling dunner en lichter van kleur. Het uiteindelijke resultaat hangt af van verschillende factoren, waaronder het aantal behandelingen, de oorspronkelijke haargroei en de haarkleur.

Mensen met een lichte huid en donkere haren ervaren over het algemeen de beste resultaten met laserbehandelingen. Daarentegen wordt bij mensen met lichte of rode haren (bijna) geen resultaat behaald. De laserstraal richt zich op het pigment van het haarzakje en brengt warmte in de huid. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd, waardoor nieuwe haargroei wordt voorkomen. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten, waarbij 6-8 sessies worden aanbevolen voor het beste resultaat.

Huidtherapie SPOT
SPOT Wezep schoonheidssalon huidtherapie apparaat

Doet de behandeling pijn?

Helaas is deze huidtherapie behandeling niet volledig pijnloos. De ervaring is in de meeste gevallen dat het voelt alsof een elastiekje op de huid wordt losgelaten. Dit gevoel trekt in de meeste gevallen direct na de behandeling weer weg. De huid kan ook wat warm aanvoelen. In dit geval kan direct na de behandeling de huid gekoeld worden.

Wat kan ik verwachten met deze huidtherapie behandeling? 

Met behulp van lasertherapie kan 55 tot meer dan 90 procent van de haren permanent worden verwijderd. Dit percentage is afhankelijk van de frequentie van de behandelingen en de oorspronkelijke haarkleur en haargroei. Omdat haren in verschillende fases groeien, (groeifase, rustfase, uitvalfase) zijn er meerdere behandelingen nodig met tussenpoos van 6 weken.

In de groeifase kunnen de haren het effectiefste worden behandeld. Tijdens elke behandeling wordt het behaalde resultaat geëvalueerd om zo de voortgang te beoordelen. Om mogelijke verkleuringen na de laserbehandeling te voorkomen, is het belangrijk dat je geen behandeling ondergaat wanneer de huid gebruind is; het risico op enige verkleuring is dan groter. Het is de bedoeling dat het te behandelen gebied zowel 4 weken voor als 4 weken na de behandeling niet wordt blootgesteld aan zonlicht.

Hoe bereid ik mij voor op deze ontharingsbehandeling? 

Onze schoonheidssalon is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

  • Vier weken voor de laserbehandeling het te behandelen gebied niet te harsen of te epileren. Scheren is wel toegestaan
  • Gebruik voor de behandeling geen deodorant of geparfumeerde producten
  • Zorg ervoor dat het te behandelen gebied vier weken voor de behandeling niet wordt blootgesteld aan zonlicht
  • Gebruik geen zelfbruinende crèmes tijdens de behandelperiode en vermijd het gebruik van de zonnebank.

Maak een afspraak bij SPOT Wezep

Voor het maken van een afspraak voor huidtherapie kan je contact opnemen met de huidtherapeut van SPOT Wezep. Tijdens een intakegesprek zal de huidtherapeut de behandeling met je bespreken en beoordelen of deze op een goede en veilige manier bij je uitgevoerd kan worden. In dit gesprek worden ook de kosten van de behandeling besproken.

SPOT Wezep

Hoe bereid ik mij voor op deze ontharingsbehandeling? 

De behandeling van ongewenste haargroei in het gezicht kan vanuit de aanvullende verzekering vergoed worden. Wij hebben contracten met alle verzekeringen. Kijk bij ‘tarieven’ voor aantrekkelijke combinatiekortingen bij het behandelen van meerdere gebieden. Staat jouw combinatie er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook. Om een afspraak te maken voor een intakegesprek kan je telefonisch of via de mail contact opnemen met een van onze huidtherapeuten. 

06-40829940 | huidtherapie@spotwezep.nl

volg nagelbar
Instagram Spot Schoonheidssalon>
Scrolling Image Frame