Gezichtsbehandeling Spot

Waarom jij onze huidverbeterende massage:  Skin Work-out moet proberen.

 

Onze huidverbeterende massage, de Skin Work-out, is een intensieve behandeling die zorgt voor een echte lift van de huid. Met een unieke massagetechniek gericht op het trainen van de gezichtsspieren, wordt de focus gelegd op het verstevigen en verminderen van spierspanningen in het gezicht. Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels, ontspant de spieren in het gezicht en verbetert de bloedcirculatie. Daarnaast combineren wij deze massage met cupping van het gezicht, wat leidt tot een stevige en frisse uitstraling van de huid, vermindering van zwellingen en verbetering van lymfedrainage. Wil je deze effectieve huidverbeterende behandeling ervaren? Boek dan gemakkelijk een afspraak via onze website of lees nu meer over onze behandeling.

 Onze huidverbeterende massage vs. bindweefselmassage

 

Deze huidbehandeling is effectiever dan een bindweefsel massage. De focus van deze behandeling ligt op het trainen van de gezichtsspieren, waardoor het verstevigen en verminderen van spierspanningen in het gezicht wordt bereikt. In tegenstelling tot een bindweefsel massage, wordt deze behandeling als prettig ervaren vanwege de gerichte techniek op de spieren in het gezicht.

 

Een bindweefsel massage kan soms als pittig worden ervaren, omdat het zich richt op het dieper gelegen dan bindweefsel. Dit kan leiden tot ongemak tijdens de behandeling. Met de huidverbeterende massage wordt juist de focus gelegd op het trainen van de gezichtsspieren, wat een prettigere ervaring oplevert.

 

Daarnaast maakt deze behandeling gebruik van natuurlijke Absolution producten, die zorgen voor een verzorgende en voedende werking op de huid. Hierdoor wordt niet alleen de spierspanning verminderd, maar wordt ook de huid gevoed en gehydrateerd.

Gezichtsbehandeling absolution skincare
Schoonheidsspecialist

 

Huidverbeterende massage door middel van cupping

De huidverbeterende massage techniek in deze behandeling combineren wij met cupping van het gezicht.

 

Cupping van het gezicht wordt gedaan met behulp van siliconen cups die vacuüm worden gezogen op de huid. Door de cups over het gezicht te bewegen, wordt de huid omhoog getrokken en ontstaat er een zuigkracht. 

 

Wat is het resultaat van onze cupping van het gezicht?

Cupping van het gezicht stimuleert ook de productie van collageen en elastine, wat leidt tot een stevige en frisse uitstraling van de huid.

 

Daarnaast helpt cupping van het gezicht bij het verminderen van zwellingen en het verbeteren van de lymfedrainage. Het vacuüm dat wordt gecreëerd door de cups helpt om overtollig vocht en toxines uit de huid af te voeren, waardoor de huid er minder opgezwollen en gezwollen uitziet. Dit kan vooral fijn zijn voor mensen die last hebben van vochtophopingen in het gezicht, zoals onder de ogen.

 

Bovendien kan cupping van het gezicht helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. De stimulatie van de cupping helpt de huid zichzelf te vernieuwen. Dit leidt tot een gladde huidtextuur en het verminderen van zichtbare tekenen van veroudering.

Welke producten gebruiken we tijdens onze huidverbeterende massage 

 

Je huid krijgt met Absolution een op maat gemaakte behandeling, Spot Schoonheidssalon stemt af wat je behoefte is en wij kijken naar wat jij en je huid nodig hebben. Wat ervaren wij prachtige resultaten met dit mooie merk. Absolution is bijzonder door de zichtbare huidverbetering in combinatie met natuurlijke ingrediënten. De behandelingen zijn doeltreffend en ontspannend door de fijne geuren en texturen.

 

#SPOT Schoonheidssalon Hattem 

Wil je onze massage zelf ervaren in onze schoonheidssalon Hattem en wil je een afspraak bij ons boeken? Dat kan gemakkelijk via onze website, klik op deze link en we verwijzen je door naar ons boekingssysteem. Samen met nog twee andere ondernemers zitten wij in het pand genaamd SPOT. Wij zijn gevestigd in een super mooi pand, wat heel centraal ligt en makkelijk te bereiken is voor mensen in omgeving:


Gezicht massage schoonheidsbehandeling

HIER ALVAST EEN KLEINE

SFEER IMPRESSIE!

Onze schoonheidssalon is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

 

  • Wezep
  • Elburg
  • Nunspeet
  • Kampen
  • Zwolle
  • Hattem
  • Harderwijk
  • Hattemerbroek

Volg ons op Instagram! Voor Nieuwtjes en Acties 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze Schoonheidssalon.

volg nagelbar
Instagram Spot Schoonheidssalon>
Scrolling Image Frame