Huidverbetering SPOT

Huidverbetering bij SPOT Huidtherapie Wezep, nabij Zwolle 

Huidverbetering bij SPOT huidtherapie: Welkom bij SPOT Huidtherapie in Wezep, dé plek voor professionele huidverbetering vlakbij Zwolle. Heb je last van acne, acnelittekens, pigmentvlekjes, rimpels of fijne lijntjes? Onze gekwalificeerde huidtherapeuten adviseren je graag over de beste behandeling voor jouw huid.

Voorkom en behandel huidveroudering

Huidveroudering begint vaak al vanaf je 25e levensjaar en wordt beïnvloed door diverse factoren zoals zonlicht, levensstijl, voeding, stress en het gebruik van huidverzorgingsproducten. Naarmate we ouder worden, wordt huidschade zichtbaarder in de vorm van pigmentvlekjes, rimpels, fijne lijntjes en een doffe huidskleur. Een gezonde huid is belangrijk voor zowel het voorkomen als verminderen van deze tekenen.

Huidverbetering SPOT
SPOT Wezep schoonheidssalon huidtherapie apparaat

Huidverbetering: behandelingen

Bij SPOT Huidtherapie zetten we geavanceerde behandelingen in zoals Hydrafacial, TCA-peelings, Microneedling en Lasertherapie voor de verbetering van je huid. Tijdens je eerste afspraak maken we een grondige analyse van je huid. Deze huidanalyse helpt ons om zowel zichtbare als onzichtbare tekenen van huidveroudering of huidbeschadiging vast te stellen. Op basis hiervan stellen we samen met jou een persoonlijk behandelplan op. Ons team staat bekend om hun deskundige en eerlijke advies.

Behandelingsopties voor specifieke huidproblemen 

Acnelittekens aanpakken

Acnelittekens kunnen blijvend zijn als de huid zodanig beschadigd is dat het herstel moeilijk is. De putjes en deukjes in je huid blijven dan zichtbaar. Microneedling zorgt voor de aanmaak van collageen, waardoor acnelittekens minder diep worden en minder opvallen.

Pigmentvlekken behandelen

Bij SPOT Huidtherapie passen we verschillende technieken toe om pigmentvlekken te behandelen. De keuze van de behandeling hangt af van de diepte en locatie van het pigment. Tijdens een huidanalyse brengen we de pigmentvlekken in kaart en adviseren we je over de meest geschikte behandeling.

Wat is een Hydrafacial?

De Hydrafacial is een populaire behandeling die exfoliatie, diepe reiniging van de poriën, peelings, insluizen van boosters, LED-lichttherapie en het aanvullen van vitamines en antioxidanten combineert in één sessie. Deze uit Amerika overgewaaide trend biedt een complete behandeling zonder roodheid na afloop, een prachtige glow en directe huidverbetering.

Bezoek ons in Wezep, vlakbij Zwolle

SPOT Huidtherapie is gemakkelijk bereikbaar vanuit Zwolle. We hebben ruime parkeergelegenheid met gratis parkeren. Je eerste consult, waarin je advies krijgt van een huidtherapeut, is altijd kosteloos. 

SPOT Wezep

Contact 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook. Om een afspraak te maken voor een intakegesprek kan je telefonisch of via de mail contact opnemen met een van onze huidtherapeuten. 

06-40829940 | huidtherapie@spotwezep.nl

volg nagelbar
Instagram Spot Schoonheidssalon>
Scrolling Image Frame