Hydrafacial behandeling resultaat

Wat is een Hydrafacial?

Welkom bij SPOT Huidtherapie, de plek voor iedereen uit de omgeving Hattem voor professionele huidbehandelingen. Onze geschoolde huidtherapeut voeren huidverbeterende behandelingen uit die gericht zijn op het verminderen van pigment, roodheid, fijne lijntjes en rimpels. Met als doel een gezonde, zachte en stralende huid die je zelfvertrouwen geeft. Onze meest effectieve behandeling is onze hydrafacial en we vertellen je graag meer over deze huid behandeling.

Wat doen we met onze Hydrafacial behandeling?

Onze Hydrafacial behandeling is ontworpen om volledig aan te sluiten op de behoeften van jouw huid. We luisteren naar wat jouw huid nodig heeft en passen de behandeling daarop aan. Door het kiezen van de juiste behandelkop, peeling, booster en LED licht, kunnen we een gepersonaliseerde ervaring bieden die perfect past bij jouw huidtype.

 

Tijdens de behandeling worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd, terwijl je huid wordt gevoed met essentiële voedingsstoffen. Dit resulteert in een stralende en gezond uitziende huid direct na de behandeling. Ons bekroonde Hydrafacial-systeem reinigt diep, pakt verstopte poriën aan en hydrateert de huid intensief, waardoor je direct een verfriste uitstraling krijgt. Bovendien is de behandeling niet pijnlijk, veilig voor alle huidtypes en vereist geen hersteltijd.

 

De complete behandeling, die bestaat uit de volgende stappen: 1. verwijderen onzuiverheden en dode huidcellen, 2. het voeden van de huid met vitale voedingsstoffen. 

 

Ons bekroond Hydrafacial-systeem kan zowel de huid diep reinigen, verstopte poriën aanpakken én de huid intens hydrateren met voedingsstoffen waardoor je onmiddellijk zichtbaar een opgefriste huid hebt.

Hydrafacial behandeling
Hydrafacial Apparaat

Hoe werkt ons hydrafacial apparaat ? 

 

Het Hydrafacial apparaat werkt door middel van een unieke reinigingstechnologie die diep in de poriën van de huid doordringt. Het reinigt niet alleen oppervlakkig, maar verwijdert ook hardnekkig vuil, mee-eters en restjes make-up die diep in de poriën zijn doorgedrongen. Dit gebeurt door een combinatie van zuigkracht, reinigingsoplossingen en exfoliatie. Het vuil en talg dat tijdens de behandeling wordt verwijderd, wordt opgevangen in een buis en staat bekend als “Gunkie”. Dit zorgt ervoor dat je huid grondig gereinigd wordt en weer fris aanvoelt.

Het Hydrafacial apparaat is ideaal voor mensen die moeite hebben om hun poriën goed schoon te krijgen en voor wie een diepgaande reiniging van de huid belangrijk is. Tijdens de behandeling zie je zelf wat er allemaal uit je huid komt, wat een geruststellend gevoel geeft dat echt al het vuil verwijderd wordt.

Waar richt onze hydrafacial behandeling zich voornamelijk op?

 

 •       Fijne lijntjes & Rimpels
 •       Elasticiteit & Stevigheid
 •       Egale teint & Jeugdigheid
 •       Huidtextuur
 •       Pigmentvlekken
 •       Vette & Verstopte huid
 •       Verstopte en grove poriën

 

Hoe vaak moet je een hydrafacial behandeling herhalen? 

De frequentie van de Hydrafacial behandeling hangt af van het gewenste resultaat. Als je snel resultaat wilt zien, dan is één behandeling voldoende om direct verbetering te ervaren. Dit komt doordat de Hydrafacial direct zichtbare resultaten biedt, zoals een stralende huid en een egale teint.

Echter, als je het resultaat op lange termijn wilt behouden, dan adviseren wij om de behandeling regelmatig te herhalen. Wij raden aan om de Hydrafacial behandeling elke 4-6 weken te ondergaan. Op deze manier blijft je huid in optimale conditie en behoud je het gewenste resultaat.

Hydrafacial ervaring
Spot behandeling schoonheidssalon

Hydrafacial before and after 

De hydrafacial ervaringen in onze huidkliniek zijn meer dan positief! Onze klanten uit Hattem zijn dan ook altijd erg verbaasd over welk effect de hydrafacial behandeling heeft op hun huid. Veel van onze klanten kiezen ervoor om deze behandeling meerdere keren per jaar te ondergaan, omdat ze ervaren dat dit de meest effectieve behandeling is voor hun huid. We laten graag onze before and after foto’s zien, zodat je zelf kunt zien hoe geweldig het effect van een hydrafacial is.

Hier alvast een kleine sfeer impressie! 

Onze hydrafacial is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving :

 • Wezep
 • Elburg
 • Nunspeet
 • Kampen
 • Zwolle
 • Hattem
 • Heerde
 • Harderwijk
 • Hattemerbroek

#SPOT Hydrafacial Hattem

SPOT Huidtherapie is dé specialist op het gebied van hydrafacial.

 

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne zoals; hormonale acne, acne op rug en acne op wangen. Met behulp van geavanceerde technieken en producten zorgen wij ervoor dat jouw acne verminderd wordt en je weer kunt genieten van een egale en gezonde huid.

SPOT Wezep

Volg ons op Instagram! Voor Nieuwtjes en Acties 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze huidkliniek Kampen.

volg nagelbar
Social Media SPOT Wezep Huidtherapie>
Scrolling Image Frame