Hydrafacial behandeling resultaat

Hydrafacial Kampen 

Hydrafacial is een van onze populairste gezichtsbehandeling en wordt uitgevoerd met behulp van een speciaal apparaat. Het Hydrafacial apparaat is uitgerust met verschillende opzetstukken met zuigkracht. Dankzij de krachtige zuigkracht worden onzuiverheden en dode huidcellen effectief verwijderd, wat resulteert in een diepgaande reiniging en exfoliatie van de huid. Ook bevat het apparaat serums met hydraterende eigenschappen, waardoor de huid niet uitdroogt maar juist intens gehydrateerd wordt.

Hydrafacial behandeling

De Hydrafacial behandeling bestaat uit verschillende stappen.

 

 • REINIGING + PEELING
  Allereerst wordt er bij de hydrafacial behandeling een zachte exfoliatie en ontspannende peeling aangebracht. Om dode huidcellen te verwijderen en de huidtextuur te verbeteren
 • EXTRACTIES + HYDRATATIE
  Als tweede stap van de hydrafacial behandeling brengen we een intens vochtinbrengend serum op je huid aan om je huid te hydrateren.
 • INSLUIZEN + BESCHERMEN
  Als laatste stap van de hydrafacial behandeling passen we antioxidanten toe, dit zijn stoffen om schadelijke vrije radicalen in het lichaam te neutraliseren, waardoor ze bescherming bieden tegen schade door oxidatieve stress. Ook brengen we peptiden aan, dit zijn kleine eiwitten die de huid helpen te verstevigen, te hydrateren en te herstellen.
Hydrafacial behandeling
Hydrafacial Apparaat

hydrafacial apparaat

 

Door ons hydrafacial apparaat wordt je huid echt goed gereinigd. Het verwijdert echt al het vuil, ook de hardnekkige mee-eters, restjes make-up die in je poriën zijn doorgedrongen. Het hydrafacial apparaat vangt dit allemaal op in een grote buis, het vuil wat het apparaat opvangt noemen we ook wel “Gunkie” dit is een verzamelnaam van al het talg en andere onzuiverheden die er tijdens de behandelingen uit je huid komen. 

 

Echt een aanrader voor mensen die moeite hebben om hun poriën goed schoon te krijgen. We hebben hier een voorbeeld van wat er allemaal uit je huid komt tijdens onze hydrafacial behandeling, hierdoor weet je zeker dat echt al het vuil uit je poriën wordt gehaald door ons hydrafacial apparaat

Hydrafacial voordelen 

Een van de grootste hydrafacial voordelen is dat het geschikt is voor alle huidtypes, of je nu last hebt van acne, fijne lijntjes, rimpels, pigmentvlekken of een doffe teint. Een ander voordeel van Hydrafacial is dat het meerdere huidproblemen tegelijkertijd aanpakt. De behandeling reinigt, exfolieert, hydrateert en beschermt de huid, waardoor het een complete oplossing biedt voor een stralende en gezonde huid. Ook een voordeel van hydrafacial is dat je niet lang hoeft te wachten totdat je resultaat ziet, maar meteen na de behandeling zal je zien dat je huid schoon is, een glow heeft en minder fijne lijntjes ziet.  Ook een belangrijk hydrafacial voordeel is dat deze behandeling comfortabel en ontspannend is. 

 

Hydrafacial ervaringen 

De hydrafacial ervaringen in onze huidkliniek zijn meer dan positief! Onze klanten zijn dan ook altijd erg verbaasd over welk effect de hydrafacial behandeling heeft op hun huid. Veel van onze klanten kiezen ervoor om deze behandeling meerdere keren per jaar te ondergaan, omdat ze ervaren dat dit de meest effectieve behandeling is voor hun huid. Benieuwd welke hydrafacial ervaringen onze klanten hebben? We hebben er hier een paar voor je verzameld. 

 

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van deze hydrafacial ervaringen, vul dat het onderstaande contactformulier in of bel gerust naar onze huidkliniek! 

Hydrafacial ervaring

Hier alvast een kleine sfeer impressie! 

Onze hydrafacial is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving :

 • Wezep
 • Elburg
 • Nunspeet
 • Kampen
 • Zwolle
 • Hattem
 • Heerde
 • Harderwijk
 • Hattemerbroek

#SPOT Hydrafacial Kampen

SPOT Huidtherapie is dé specialist op het gebied van hydrafacial.

 

Onze huidtherapeuten zijn gespecialiseerd in het behandelen van acne zoals; hormonale acne, acne op rug en acne op wangen. Met behulp van geavanceerde technieken en producten zorgen wij ervoor dat jouw acne verminderd wordt en je weer kunt genieten van een egale en gezonde huid.

SPOT Wezep

Volg ons op Instagram! Voor Nieuwtjes en Acties 

Benieuwd naar ons werk? Volg ons op Instagram en Facebook om een idee te krijgen van wat we kunnen doen. We hopen dat we jou binnenkort kunnen verwelkomen in onze huidkliniek Kampen.

volg nagelbar
Social Media SPOT Wezep Huidtherapie>
Scrolling Image Frame