Nagelbijtarrangement planning

Nagel verzorging

Week 1 - Behandeling 1

De eerste behandeling staat gepland! Tijdens deze afspraak maken we een plan die het beste aansluit op jouw wensen. We plannen daarna zover mogelijk vooruit zodat alle behandelingen in de juiste week uitgevoerd worden. We starten de behandeling met een mini manicure en vervolgens kiezen we samen het juiste product. Kies je voor een nude tint, opvallende glitters of ga je voor een matte top coat? De keuze is aan jou! We sluiten de behandeling af door jou nagelriemen te verzorgen met een heerlijke olie.

Week 3 - Behandeling 2

Om niet in de verleiding te komen om te gaan bijten moeten we ervoor zorgen dat jouw nagels in perfecte staat blijven! Twee weken na de eerste behandeling kom je langs voor een mini manicure en worden je nagels bijgevuld. Het leuke is dat je weer mag kiezen uit de talloze kleurencollectie van SPOT Nagelbar!

Voetverzorging manicure

Week 5 - Behandeling 3

Time flies! De eerste keer opvullen is alweer twee weken geleden. We gaan samen kijken hoe het tot nu toe gaat en vervolgens gaan we jouw nagels weer bijwerken.

Week 7 - Behandeling 4

Als het goed is begin je al steed minder drang te krijgen om aan je nagels te bijten. Om dit gevoel vast te houden blijven we elke twee a drie weken opvullen en verstevigen. Ook tijdens deze behandeling mag je weer kiezen voor een mooie Gelpolish.

Week 10 - Behandeling 5

You go girl! Je hebt nu drie a vier weken dezelfde set gehad en jouw nagels worden nu voor de laatste keer bijgevuld. Vanaf nu kun jij voor 100% jouw handen en nagels met trots showen! Om geen terugval te krijgen raden wij aan om een nieuwe afspraak over drie a vier weken in te plannen.