Nagelbijtarrangement planning

Week 1 - Behandeling 1

De eerste behandeling staat gepland! Tijdens deze afspraak maken we een plan die het beste aansluit op jouw wensen. We plannen daarna zover mogelijk vooruit zodat alle behandelingen in de juiste week uitgevoerd worden. We starten de behandeling met een mini manicure en vervolgens kiezen we samen het juiste product. Kies je voor een nude tint, opvallende glitters of ga je voor een matte top coat? De keuze is aan jou! We sluiten de behandeling af door jou nagelriemen te verzorgen met een heerlijke olie. En een kleine verassing... jij krijgt ook een potje olie mee naar huis om jouw nagelriemen lekker te verzorgen.

Week 2 - Behandeling 2

Je leest het goed de tweede behandeling volgt kort op de eerste. TIjdens deze afspraak kom je langs voor een kleine controle. We overleggen samen hoe het gaat en werken eventueel wat kleine dingen bij.

Week 3 - Behandeling 3

Om niet in de verleiding te komen om te gaan bijten moeten we ervoor zorgen dat jouw nagels in perfecte staat blijven! Twee weken na de eerste behandeling kom je langs voor een mini manicure en worden je nagels bijgevuld. Het leuke is dat je weer mag kiezen uit de talloze kleurencollectie van SPOT Nagelbar!

Week 5 - Behandeling 4

Time flies! De eerste keer opvullen is alweer twee weken geleden. We gaan samen kijken hoe het tot nu toe gaat en vervolgens gaan we jouw nagels weer bijwerken. Ook vragen we je voor deze behandeling het laatste deel van €85 euro te voldoen.

Week 7 - Behandeling 5

Als het goed is begin je al steed minder drang te krijgen om aan je nagels te bijten. Om dit gevoel vast te houden blijven we elke twee weken opvullen en verstevigen. Ook tijdens deze behandeling mag je weer kiezen voor een mooie Gelpolish.

Week 10 - Behandeling 6

You go girl! Je hebt nu drie weken dezeflde set gehad en jouw nagels worden nu voor de laatste keer bijgevuld. Vanaf nu kun jij voor 100% jouw handen en nagels met trots showen! Om geen terugval te krijgen raden wij aan om een nieuwe afspraak over 2 a 3 weken in te plannen.