Spot Wezep nagelsalon team

Nageltrends

Ben jij een echte nagellak liefhebber en altijd op zoek naar de nieuwste nageltrends? Dan ben je bij Nagelsalon Spot aan het juiste adres! Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en zorgen ervoor dat onze kwaliteit continu verbeterd wordt. Daarom volgen we ook regelmatig cursussen, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en nageltrends. Zo kunnen wij de nieuwste nageltrends goed uitvoeren. Bij Nagelsalon Spot ben je dus verzekerd van trendy en verzorgde nagels!

 

Benieuwd naar de huidige nageltrends? Volg ons op Instagram en Facebook daar delen we veel inspiratie foto’s op en houden we je op de hoogte van de nieuwste nageltrends. Of lees nu onze blog verder en we vertellen je meer over de huidige nageltrends.

Chrome nail powder

Zo is een van de nieuwste nageltrends: Chrome nail powder. Leuk voor als je echt weer even wat nieuws op je nagels wilt proberen. Met Chrome nail powder maken we een prachtig glanzend laagje over je nagels heen, ook wel een spiegelglas effect genoemd. Hierdoor krijgen je nagels een opvallende en moderne uitstraling. De Chrome nail powder kunnen we opbouwen naar wens, zo kun je kiezen voor een subtiel of juist een opvallend effect. Voor een subtiel effect brengen we een dun laagje Chrome nail powder aan op je nagels en voor een opvallender effect brengen we meerdere laagjes aan. 

 

Tijdens onze Chrome nail powder behandeling beginnen we met het aanbrengen van een basis coat, die we vervolgens laten drogen. Daarna komt het aanbrengen van de chrome nail powder. Met een speciale applicator zorgen we ervoor dat de powder gelijkmatig wordt verdeeld over je nagels. Daarna sealen we het geheel met een top coat. Deze zorgt niet alleen voor extra glans, maar zorgt er ook voor dat je nagels langer mooi blijven. Zo kun je extra lang genieten van je nagels!

nagelstudio omgeving Zwolle

Nagel folie

Nagel folie wordt vaak gebruikt in combinatie met nagellak of gel polish. Door de nagel folie geef jij net even een ander effect aan je nagels dan alleen je nagels in een bepaalde kleur te lakken. Met nagel folie breng je een dun laagje folie over de nagellak of gel polish heen. We knippen een stukje folie naar wens uit en drukken het voorzichtig op je nagels terwijl de lak nog nat is. Nagel folie hebben we er in verschillende stijlen en kleuren: glinsterende metallics, opvallende holografische ontwerpen of subtiele bloemmotieven.

Modern French

In onze salon zien we ook dat er steeds meer wordt gevraagd naar een Modern French manicure. De Modern French is eigenlijk een twist op de klassieke French manicure. In plaats van het traditionele witte randje, wordt er nu gevraagd om het randje juist roze, paars of in een andere kleur te lakken. Je kan het bijvoorbeeld lakken in de kleur van je andere nagels, om toch een klassieke uitstraling te geven aan je nagels of juist uitpakken door elk randje weer in een andere kleur te lakken. Deze Modern French is een hele makkelijke en snelle manier om je nagels op te laten vallen. 

Bij de Modern French nagelbehandeling brengen we een natuurlijke basis lakkleur aan op je nagels. En lakken we vervolgens het randje op je nagels in een kleur naar keuze. Daarna zullen we het nog aflakken met een topcoat, zodat je nagels een mooie glans krijgen en de kleur van je nagels wordt beschermd, zodat je zo lang mogelijk van je nagels kunt blijven genieten. We hebben hier een paar foto’s van de verschillende Modern French opties.

Nagel verzorging

Hier alvast een kleine

sfeer impressie! 

Onze Nagelsalon is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

  • Wezep
  • Elburg
  • Nunspeet
  • Kampen
  • Zwolle
  • Hattem
  • Harderwijk
  • Hattemerbroek

#SPOT Nagelsalon

SPOT Nagelsalon Kampen is dé nagelsalon die gespecialiseerd is in gellak, Manicure, Nail art en BIAB treatment. We zorgen goed voor jouw natuurlijke nagel zodat deze kan groeien en jij kan shinen met een heerlijk lookje. Single colour of all out, we love it! Weet je niet precies welke behandeling het beste bij jouw wensen past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.