Nagelsalon SPOT, omgeving Nunspeet voor prachtige nagels 

Zoek je een professionele nagelsalon in de omgeving van Nunspeet? Dan ben je bij nagelsalon SPOT aan het juiste adres! Wij bieden een breed aanbod aan nagelbehandelingen aan, van BIAB-behandelingen die je nagels verstevigen tot gelpolish met unieke nailart ontwerpen, uitgevoerd door onze ervaren nagelstylisten.

Trendkleuren zomer 2024

Wil je helemaal up-to-date zijn met je nagels? Dan ben je bij nagelsalon SPOT aan het juiste adres! Wij bieden naast de neutrale BIAB-kleuren ook nog 150 gelpolish kleuren aan. Als we de trends volgen dan gaan we voor felrode en balletcore kleur. Naast deze toffe kleuren zijn babyblauw, milky white en zachte perziktonen ook kleuren die we deze zomer kunnen verwachten. Laat je nagels stralen met deze trendy kleuren bij je volgende bezoek aan onze nagelsalon.

bruidsnagels

Pedicure bij Nagelsalon SPOT

Maak je voeten zomerklaar met een ontspannende pedicure bij SPOT nagelbar. Perfect voor de zomer wanneer je de sandalen en teenslippers weer uit de kast kan halen. Geniet van een verfrissende voetenspa die je voeten laat stralen.

Mogelijkheden bij Nagelsalon SPOT, omgeving Nunspeet

Nagelsalon SPOT is de salon voor professionele nagelverzorging, manicures, nailart en BIAB-behandelingen. Voor optimale verzorging raden wij aan om je nagels elke 3 a vier weken bij te houden voor het beste resultaat. Wij zijn gevestigd in Wezep, eenvoudig bereikbaar voor mensen in Nunspeet en omliggende gebieden zoals Elburg, Zwolle, Kampen, Hattem, Harderwijk en Heerde. 

Let’s get social!

Weet je niet zeker welke behandeling het beste bij je past? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies. Volg ons op Instagram en Facebook om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en om inspiratie op te doen voor je volgende nagelbehandeling! We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen in onze nagelstudio. Of je nu een speciale gelegenheid hebt of gewoon jezelf wilt verwennen, bij SPOT zorgen we ervoor dat jouw nagels er fantastisch uitzien! Onze nagelstudio is gemakkelijk te bereiken voor mensen in de omgeving Wezep, Elburg, Nunspeet, Kampen, Zwolle, Hattem, Harderwijk, Hattemerbroek en Heerde.

Let’s get social. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties en volg ons op Instagram & Facebook!

volg nagelbar
Spot Instagram Nagelbar>
Scrolling Image Frame