Welkom bij SPOT
Schoonheidssalon

Wij zijn Tessa en Heleen! Samen de gezichten achter SPOT Schoonheidssalon. In 2013 ben ik als zelfstandige ondernemer met Schoonheidssalon Beyoutiful begonnen. Nu acht jaar verder is het tijd voor de volgende stap. Het creëren van een unieke plek waar je een moment voor jezelf kunt nemen.

 

Sinds augustus 2020 is Tessa bij ons komen werken. Na het behalen van haar opleiding heeft Tessa al de nodige werkervaring opgedaan. Tessa heeft een enorme kennis van de huid en blijft zich continu ontwikkelen.

 

De gezichtsbehandelingen zijn gericht op huidverbetering en ontspanning. Onze huidverbeterende behandelingen worden helemaal afgestemd op wat jouw huid nodig heeft en het resultaat dat je wilt bereiken. Geen enkele behandeling is dan ook hetzelfde.

Natuurlijk en biologisch

Er worden bij SPOT Schoonheidssalon natuurlijke en biologische producten gebruikt met krachtige ingrediënten. Deze ingrediënten herkent je huid als huid-eigenstof, hierdoor wordt de werkstof sneller opgenomen en zal je huid zichtbaar verbeteren.

Absolution

Bij Schoonheidssalon Beyoutiful staat huidverzorging & verbetering in combinatie met ontspanning centraal. Nadat wij lang onderzoek hebben gedaan wat nou echt werkt zijn wij terecht gekomen bij het geweldige merk: Absolution Skincare. 

ZAO make-up

Omdat wij alleen producten willen gebruiken die de huid verbeteren en niet verstoren hebben wij gekozen voor de natuurlijke make-up van ZAO.

 

ZAO heeft 100% natuurlijke formules ontwikkeld, verrijkt met actieve biologische ingrediënten. Oogverblindende kleuren en zijde zachte texturen. Zao make-up heeft een combinatie van comfort en lange houdbaarheid.

 

De formules van ZAO make-up  zijn voor 99,9% plantaardig en alle producten zijn gecertificeerd door Ecocert Greenlife, het keurmerk voor natuurlijke en biologische producten.