Acne Therapie behandeling van Spot Wezep

Huidverbetering

Bij het ouder worden veranderd de structuur van de huid doordat de cellen afnemen die zorgen voor trekvastheid en stevigheid. Hierdoor ontstaan rimpels, huidverslapping, vergroving van de huidstructuur en een doffere uitstraling. Erfelijke aanleg, een levensstijl en de mate van blootstellen aan UV-straling dragen bij aan de snelheid van huidveroudering. Een onvermijdbaar verschijnsel dat hoort bij het leven. Maar het kan zijn dat de huid u ouder doet lijken dan u zich voelt…

 

Bij SPOT Huidtherapie worden veilige behandelingen gegeven met hoogwaardige apparatuur. Hierbij is het doel om de huidkwaliteit optimaal te houden en acnelittekentjes, huidoneffenheden en verschijnselen van huidveroudering tegen te gaan.

Microdermabrasie

Op een veilige en pijnloze manier wordt het huidoppervlak gepolijst (licht geschuurd). Hierdoor worden dode huidcellen verwijdert, celvernieuwing gestimuleerd en de opperhuid gladder gemaakt. (Acne)littekentjes en pigmentvlekjes verminderen hierdoor. Na een mechanische bindweefselmassage, direct na de behandeling, is er een zachtere en gladde huidlaag zichtbaar en voelbaar.

 

Peeling

Een aanvulling op de acnetherapie is de chemische peeling. Deze peeling zorgt ervoor dat de huid sneller afschilfert (exfolieert) en zich vernieuwt. Door deze versnelde afschilfering van de huid wordt de acne verminderd en de huid gladder. De sterkte van de peeling wordt naarmate de behandelingen opgebouwd naar een hogere intensiteit.

Microneedling

De nieuwste techniek op het gebied van huidverbetering; behandeling met de Dermapen oftewel microneedling. Dit is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen. Tegelijkertijd zorgt microneedling ervoor dat er meer collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor worden acnelittekens minder zichtbaar en wordt de huid soepeler en sterker.