Pigmentvlekken

Spot Out Kit


De Spot Out Kit is één van de beste depigmentatiebehandeling voor het verwijderen van pigmentvlekken. Eén van de actieve ingrediënten van de Spot Out is Kojic Acid. Dit ingrediënt werkt direct op de melanocyten. Het remt en blokkeert melanine waardoor deze niet naar het huidoppervlak kan raken waardoor het pigment verminderd.

De Spot Out Kit Plus bevat thuisproducten die ingezet moeten worden om het pigment stabiliseren en verminderen waardoor het op langer termijn ook effect heeft.

 

Cryotherapie


De huidkleurverschillen worden uiterst precies met een stikstofpen bevroren. De behandeling duurt slechts enkele seconden. De behandelde zone wordt direct rood na de behandeling en kan licht gaan zwellen. Na enkele dagen tot een week schilfert het korstje af.

 

Lasertherapie


De laser straalt een hoog geconcentreerde lichtstraal in de pigmentvlek. De bruine kleur (melanine) neemt deze lichtstraal op. De warmte die hierbij vrijkomt, vernietigt het pigment, zodat de bruine plek vervaagt of zelfs verdwijnt. De behandelde zone kan na de behandeling rood worden en licht gaan zwellen. Na enkele dagen tot een week schilfert het korstje af.

De huidtherapeut adviseert graag welke van bovenstaande technieken voor u het meest geschikt zal zijn.