Welkom bij SPOT Nagelbar

Hi there! Wij zijn Stefanie, Sanne, Desiree en Lotte de gezichten achter SPOT Nagelbar. In 2020 is de Nagelbar opgericht door Stefanie en inmiddels is het team uitgebreid met drie enthousiaste, leuke en lieve collega’s.

 

Ben je toe aan wat quality nail time? Het is altijd fijn als je nagels er verzorgd uitzien, maar het is nog meer genieten als het voor je wordt gedaan! Een manicure, een mooie Gelpolish óf toffe nailart designs bij SPOT Nagelbar is toch nét even wat anders dan je eigen verf skills.

Lees hieronder meer over de behandelingen & treat yourself!

“Life is too short
to wear boring nails”

Biab Treatment

Met onze BIAB treatment gaan we jouw natuurlijke nagel verstevigen en verzorgen. Zo gaan we werken aan een mooie stevige nagel die kan groeien. We hebben de mooiste naturel BIAB kleuren waardoor het een heel natuurlijk effect krijgt. Uiteraard kun je ook kiezen om te gaan voor een gelpolish kleur en oh my, we hebben meer dan 150 kleuren!

Laklevels

Basic nailart als stipjes, streepjes of french. Net even dat stapje verder…. kies dan voor level twee! Hier begint jou nail-art addiction. Van tie-dye tot swirls en van marble tot dierenprints. Ben je er echt helemaal ready voor? Bij level drie kan alles niks is te gek! De treatments zijn inclusief Biab en een manicure.

Voeten spa

Na een dagje shoppen, een drukke werkweek of gewoon als een goed begin van je weekend; SPOT Spa is here! Ga lekker onderuit hangen op onze luxe bank én geniet van een heerlijke behandeling onder het genot van een kopje koffie of thee. Ondertussen worden jouw voeten heerlijk gewassen om ze lekker te verfrissen. Nadat jouw voeten verzorgd zijn worden de nagels voorzien van een laagje Biab en een mooie Gelpolish.

#SPOTNAGELBAR

Bij Spot Nagelbar zijn er nagelstylisten aanwezig die gespecialiseerd zijn in gellak, nail-art en Biab treatment. We zorgen goed voor jouw natuurlijke nagel zodat deze kan groeien en jij kan shinen met een heerlijk lookje. Single colour of all out, we love it!

Weet je niet precies welke behandeling het beste bij jouw wensen past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.

Let’s get social. Blijf op de hoogte van nieuwtjes en acties en volg ons op Instagram! 

 

volg nagelbar