Spot Wezep nagelsalon team

Welkom bij SPOT Nagelbar

Hi there! Wij zijn Stefanie, Noah, Nathalie en Sanne, de gezichten achter SPOT Nagelbar. In 2020 is de Nagelbar opgericht door Stefanie en inmiddels is het team uitgebreid met drie enthousiaste, leuke en lieve collega’s.

 

Ben je toe aan wat quality nail time? Het is altijd fijn als je nagels er verzorgd uitzien, maar het is nog meer genieten als het voor je wordt gedaan! Een manicure, een mooie Gelpolish óf toffe nailart designs bij SPOT Nagelbar is toch nét even wat anders dan je eigen verf skills.

 

Lees hieronder meer over de behandelingen & treat yourself!

“Life is too short
to wear boring nails”

Gelpolish Single Colour

Voor de perfecte single colour kies je voor de Gelpolish behandeling. Je kiest voor 1 kleur en oh my, we hebben meer dan 150 kleuren! Voor een optimale hechting, verzorging én versteviging wordt er onder de Gelpolish een BIAB aangebracht. Ingescheurde of afgebroken nagels zijn vanaf nu verleden tijd!

Acryl Nagels Nagelssalon Spot
Spot Wezep nagelsalon laklevels

Laklevels

Basic nailart als een stip, streep, cat-eye of french. Net even dat stapje verder…. kies dan voor level twee! Hier begint jou nail-art addiction. Van tie-dye tot swirls en van marble tot dierenprints. Ben je er echt helemaal ready voor? Bij level drie kan alles niks is te gek! De treatments zijn inclusief verwijderen gelpolish, manicure, BIAB en nagelriemolie.

 

Voeten spa

Na een dagje shoppen, een drukke werkweek of gewoon als een goed begin van je weekend; SPOT Spa is here! Ga lekker onderuit hangen op onze luxe bank én geniet van een heerlijke behandeling onder het genot van een kopje koffie of thee. Ondertussen worden jouw voeten gedompeld in een warm badje om ze lekker te verfrissen. Nadat jouw voeten verzorgd zijn worden de nagels voorzien van een mooie Gelpolish.

#SPOTNAGELBAR

Bij Spot Nagelbar zijn er nagelstylisten aanwezig die gespecialiseerd zijn in gellak, nail-art en BIAB treatment. We zorgen goed voor jouw natuurlijke nagel zodat deze kan groeien en jij kan shinen met een heerlijk lookje. Single colour of all out, we love it!

Weet je niet precies welke behandeling het beste bij jouw wensen past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.