Voeten Spa Kampen

Voetverzorging

Bij Nagelsalon Spot zijn we er niet alleen om je handen en nagels te verzorgen, maar ook om je voeten te verwennen. Voetverzorging is namelijk vaak iets wat vergeten wordt. Daarom kun je bij ons ook een voetverzorging behandeling boeken. Een voetverzorging behandeling kun je voor jezelf boeken, maar je kan ook iemand anders boeken. Of je kunt de behandeling zelfs samen boeken met onze ‘Duo Voeten Spa’ behandeling. Boek nu een verdiende verwennerij en kom langs bij Nagelsalon Spot voor een heerlijke voetverzorging. Je voeten zullen je dankbaar zijn!

 

Voeten Spa 

Onze voeten spa is een heerlijke manier om even helemaal tot rust te komen. We hebben speciaal voor jou een comfortabele loungebank neergezet, zodat je tijdens de voeten spa echt even kunt wegzakken en genieten. Daarnaast hebben we ook een voetenbad waar jij je vermoeide voeten kunt laten rusten. Het warme water en de ontspannende geur zorgen ervoor dat je helemaal kunt ontspannen en je voeten kunt verwennen. Tijdens de voeten spa word je volledig in de watten gelegd en krijg je een complete verzorging van je voeten. Bij onze voeten spa wordt er gelet op de vorm en lengte van je nagels . Vervolgens worden de nagelriemen verzorgd en eventueel verwijderd. Dit zorgt voor gezonde nagels en voorkomt ingegroeide nagels. En worden de nagels gevijld en gepolijst. Daarnaast krijg je ook een ontspannende voetmassage om de spieren te ontspannen. 

Voetverzorging manicure

Teennagels lakken 

Je teennagels lakken is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar het is zeker de moeite waard om aandacht aan te besteden. Je ziet je voeten misschien niet de hele dag door, maar om vaker naar je voeten te kijken is zeker niet verkeerd. Door regelmatig je teennagels te laten lakken, zorgt het ervoor dat je de gezondheid van je voeten in de gaten houdt, waardoor je voetproblemen vroegtijdig kan opsporen en kan laten behandelen. 

 

Pas in de zomer zullen velen weer denken aan teennagels lakken, omdat je ze dan weer vaak ziet. Als je open schoenen draagt, wil je natuurlijk dat je voeten er mooi en verzorgd uitzien. Dan vinden we teennagels lakken wel weer belangrijk. Dus probeer dit jaar meer te investeren in je voeten door vaker je teennagels te lakken! 

 

Gellak voor je tenen 

Gellak voor je tenen is de perfecte oplossing om ervoor te zorgen dat je nagellak langer blijft zitten. Hebben we allemaal niet dat nagellak op onze tenen er sneller afgaat dan op onze handen? Dit komt doordat we gewoon minder voorzichtig zijn met onze voeten. We dragen de hele dag door sokken en schoenen, dus het is niet gek dat nagellak op onze tenen sneller slijt. Daarom is gellak voor je tenen ideaal! Met gellak blijft de kleur op je teennagels veel langer mooi en glanzend. Het is een speciale formule die ervoor zorgt dat de lak langer blijft zitten en beter bestand is tegen alledaagse slijtage. Dus als je wilt genieten van mooie gelakte tenen zonder je zorgen te maken over afbladderende nagellak, dan is gellak voor je tenen de oplossing!  

Spot Wezep voorzijde ramen

Hier alvast een kleine

sfeer impressie! 

Onze Nagelsalon is gemakkelijk te bereiken voor mensen in omgeving:

  • Wezep
  • Elburg
  • Nunspeet
  • Kampen
  • Zwolle
  • Hattem
  • Harderwijk
  • Hattemerbroek

#SPOT Voetverzorging salon Kampen 

SPOT Voeten spa Kampen is dé nagelsalon die gespecialiseerd is in voetverzorging. We zorgen goed voor jouw natuurlijke nagel zodat deze kan groeien en jij kan shinen met een heerlijk lookje. Single colour of all out, we love it! Weet je niet precies welke behandeling het beste bij jouw wensen past? Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies.