Hydrafacial

Alleen HydraFacial gebruikt een gepatenteerde technologie om te reinigen, extracties uit te voeren en te hydrateren. HydraFacial super serums zijn gemaakt met verzorgende ingrediënten die een onmiddellijk stralende glow geven.

 

REINIGING + PEELING
Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

EXTRACTIES + HYDRATATIE
Verwijdert onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vocht inbrengende middelen die de huid hydrateren.

INSLUIZEN + BESCHERMEN
Verzadigd het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

 

Met de Hydrafacial bieden we verschillende behandelmogelijkheden in een aan. Exfoliatie van de huid, het reinigen van de poriën, toepassen van een peeling, insluizen van boosters, LED-licht en het aanvullen van vitamines en anti-oxidanten in de huid wordt allemaal in een behandeling toegepast.

De trend uit Amerika wordt steeds populairder in Europa en dat komt vooral door de volledigheid van de behandeling. Daarnaast ook nog eens geen roodheid of andere zichtbare reactie na de behandeling maar een prachtig glow en directe huidverbetering.

Hydrafacial ‘specials’

Weddingglow
€125,-
Trouw jij deze zomer? Dan hebben wij een speciale behandeling voor jou (en je partner) Met de speciale hydrafacial zorgen wij dat jij tijdens je bruiloft straalt! Geen schilfertjes of roodheid na de behandeling maar een super gehydrateerde, stralende huid waardoor make-up nog mooier blijft zitten. Je kan hierbij ook kiezen voor de perk Eye voor een frissere oogopslag en/of perk Lip (meerpijs €25,-) voor extra volume, opvulling van droogtelijntjes en een intensere lipkleur.
Zwangerschap
€125,-
Een mooie glow gedurende de je zwangerschap zonder gevaarlijke ingrediënten te gebruiken? Kies dan voor de Zwangerschapshydrafacial. Een veilige en effectieve behandeling voor een stralende huid!
Hydrafacial Pores
€90,-
Stoor jij je juist aan die verstopte poriën op de neus? De zwarte puntjes lijken altijd wel te blijven zitten. Met deze behandeling pakken we juist dit gebied aan, de poriën worden met de speciale techniek van de hydrafacial gereinigt waardoor jij je niet meer druk hoeft te maken om die zwarte puntjes.